středa 9. listopadu 2011

Poslední dny v součtu

Začátkem týdne se k blogu nikdy nedostanu, tak jen stručně, co že se to dělo:


Neděle - chachá! Neděle byla rozverná převelice, v neděli jsme s Áďou oficiálně zahájily letošní punčovou sezónu! Punčíky s ovocem, které bylo poctivě poctivě naloženo v rumu, nám šmákly, šmákly, šmákly...

Pondělí - ...šmákly, šmákly nám natolik, že jsme se na ně vydali společně s přáteli v pondělí znovu ;) Pro všechny Olomóčáky i jiné hosty, ten nejlepší punč (11 bodů z 10) najdete ZA kluzištěm, prodávají ho tam dvě fajné holčiny a nabídku mají velice pestrou (tato reklama je prosím neplacená;)) - PUNČ s brusinkami naloženými ve vodce, meruňkami v rumu (autorčin favorit), rozinkami v rumu a tropickým ovocem v rumu. Cena maloobchodní a příznivá, pouhých třicetpět korun českýc!

Úterý - škola, škola, škola, škola, škola, škola,škola, škola, škola, škola, škola, škola, škola, škola, škola, 
a ve vší té škole jsme měly úspěch v literární soutěži ;) podrobnosti se dozvíte v zítřejším příspěvku, tak neváhejte a čekujte blog!

Středa - dnes bylo školy mnohem méně :) jedinou zajímavostí je, že jsem dnes viděla slony! Jestli je chcete vidět taky, tak se mrkněte na odkaz http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&feature=player_embedded#! Den však ještě nekončí tak uvidíme, co nám ještě přinese.

Mějte se famfárově

Žádné komentáře:

Okomentovat