sobota 19. listopadu 2011

Máme odpromováno :)

Hurá hurá hurá! Tak jsme se dočkali a máme odpromováno. Poslední tečka za dobytým titulem (což na tom, že je to titul tak malinkatý) je za náma. A jaké to bylo? No slavnostní!

Páni ve fraku hráli, my jsme se smáli, rodičové plakali a děkani a proděkani tlachali. Krása krása krása! Bez nadsázky jsme na sebe hrdí, že jsme neupadli, neztrapnili se, nekoktali a diplom si vzít nezapomněli. Haló haló, proč je fotek málo? A tak fotím jako hrom, ať je fotek milión. A těch květin! Flóra Olomouc se může stydět. Krásná květena zdobí skromný příbytek - jedna od milého, jedna od naší Léni, z Grygova gerbery, od Davči růže, od tetičky orchidei a od sestřičky nevím sice co, ale je to hezké květináčové ;). 

Solidně jsme si nacpali bříška vývarovou polévkou, specialitkou z tvarůžků, ertepličkama pečenýma a to vše zapili lahodným vínem a chmelovým mokem. Večer všechno s kamarády probrali, pár pivních kousků do sebe nalili, o dva rumy se obohatili a už teď se těšíme na další slávu v propoceném taláru. Jó, měli jsme se fajn. A pořád  máme. Tak se taky mějte ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat