úterý 29. května 2012

Čas na salát

Jaro nám pomalu přechází v léto, zahrádky se plní čerstvou zeleninou a vitamínů není nikdy dost. Je tedy ideální čas na salát!

Já včera ukuchtila jeden parádnický splňující všechny tři základní požadavky: snadná příprava, ingredience za babku a výtečná chuť! Na přípravu ředkvičkovo-mrkvového salátu budete potřebovat:

2 mrkve,
5 ředkviček,
1 mozzarellu,
1 lžíci olivového oleje,
italské koření (nebo bazalku, klidně čerstvou)
1 bageta

Mrkve a ředkvičky nakrájejte na tenká kolečka, mozzarellu nakrájejte na menší kousky (jak to máte rádi) a všechny ingredience dejte do misky, zakápněte olivovým olejem, přidejte koření a důkladně promíchejte. Podávejte s rozpečenou bagetou.

Dobrou chuť, vaše milá Čudla :)

P.S.: Nemám foťák, ale tento salát nejen že skvěle chutná, ale lahodí i oku ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat